Турски TAV оператор на уште еден аеродром во Саудиска Арабија

Фото: Tavhavalimanlari.com.tr Турскиот аеродромски оператор TAV во следните 30 години ќе биде оператор на националниот аеродром Yanbu Prince Abdul Mohsin bin Abdulaziz во Саудиска Арабија, пишува Хуријет “Многу ни е драго што постигнавме договор со GACA (Civil aviation authority of Saudi Arabia) за проширување и управување со аеродромот Јанбу, лоциран во западниот дел на земјата. Овој град е ...

⇐ DailyБизнис Инфо ⇒