Трагедија каква не се памети: Стар шпорет ја запали викендичката во која изгореа татко, син и пријателот

Во саботата навечер во Босна трагично настрада Санел Ибрахимовиќ (41), неговиот син Ведин (12) и Сафат Мехиќ (50), а според првичните извештаи од вештаците пожарот го предизвикал стар шпорет. Адмир Арнаутовиќ, портпарол на обвинителството на тузланскиот кантон рече дека е издадена наредба до вештакот да се утврди причината за пожарот. Тој напомена и дека во викендичката немало струја. ...

⇐ DailyСител ⇒