СТРАШНО НЕВРЕМЕ ВО ГРЦИЈА: Поплава однесе цела плажа, евакуирани и македонски туристи (ФОТО+ВИДЕО)

Водата носела се пред себе. Оштетени се многу автомобили на туристите. А туристи што биле сместени на првите катови во објектите биле евакуирани. Во ова туристичко место има и многу македонски туристи. Грчките медиуми јавуваат за поплави и на други места во земјата.

⇐ DailyКурир ⇒