Во Србија запленет тон сканк

Во недела кон понеделник во соседна Србија, била запленета еден тон од дрогата сканк, соопшто министерот за внатрешни работи на оваа земја, Небојша Стефановиќ. Според него ова е рекордна количина запленета друга не само во Србија туку и во регионот. „Со сериозна и напорна работа на луѓето од управат за криминалистичка полиција на подрачјето меѓу Нови Сад и Бачка Паланка, заробена е криминална ...

⇐ DailyМакфакс ⇒