Што се случува на породилно во Крагуевац – починаа две родилки

Семејството и пријателите се прашуваат што се случува во породилиштето во Крагуевац и зошто умреа две млади жени Семејството и пријателите се прашуваат што се случува во породилиштето во Крагуевац и зошто умреа две млади жениВо породилното одделение на Клиничкиот центар во Крагуевац во последните три недели загинаа две родилки.Едната од нив, Снежана Јовановиќ (32) од селото Мала ...

⇐ DailyMaxim ⇒