Силно невреме во северна Италија, тројца загинати

Три лица, од кои еден Белгиец, загинаа вчера во силните бури, кои ја погодија во северна Италија. Три лица, од кои еден Белгиец, загинаа вчера во силните бури, кои ја погодија во северна Италија.Во долината Трамонтина, дрво падна врз шаторот на 41-годишен Белгиец, при што тој загинал на лице место.Друго дрво, искорнато од бурата, се урнало врз учесници на фестивал во Марциани, во ...

⇐ DailyMaxim ⇒