Шојгу очекува поголема воена соработка со Србија

Рускиот министер за одбрана Сергеј Шојгу, по сотанокот со српскиот министер за одбрана Александар Вулин во Москва, изјави дека очекува поголема воена и воено-техничка соработка со СрбијаРускиот министер за одбрана Сергеј Шојгу, по сотанокот со српскиот министер за одбрана Александар Вулин во Москва, изјави дека очекува поголема воена и воено-техничка соработка со Србија, јави ТАСС.- Се надевам ...

⇐ DailyВечер ⇒