Ја претепал, силувал, па гола ја возел по град: Минала низ пекол откако сопругот пронашол пораки во нејзиниот мобилен

Повеќе од седум часа ме тепаше, ме принудуваше на орален секс, ме фотографираше унаказена и гола ме возеше по градот, заканувајќи ми се дека ќе ме исфрли од автомобилот за сите да видат дека сум курва. Вака во разговор за српски „Блиц“, 46-годишната Г.П. од Лајковац, Србија, ги опишува ужасите кои ги преживеала од нејзиниот сопруг З.П. (48), кој е уапсен за семејно насилство. Притворот на ...

⇐ DailyРепублика ⇒