Момче повредено од струен удар - итно пренесен во болница, лекарите се борат за неговиот живот

25-годишно момче од Белград се бори за живот на Ургентниот центар. Момчето се здобило со тешки повреди при струен удар. 25-годишно момче од Белград се бори за живот на Ургентниот центар. Момчето се здобило со тешки повреди при струен удар. Момчето го удрило струја додека го поправало струјомерот кај својата баба. Тој со Брза помош е донесен во болница во бесознание и со изгореници по ...

⇐ DailyMaxim ⇒