Момче падна од зграда - лекарите се борат за неговиот живот

Момче падна од зграда - лекарите се борат за неговиот живот 9-годишното момче кое во неделата нешто после 21 часот падна од прозорец од петтиот спрат од зградата во Сплит се наоѓа во тешка состојба и животот му е загрозен. Детето со Итна помош било префрлено во болница.Лекарите не сакаат да ја прогнозираат неговата состојба и неговото здравје.

⇐ DailyMaxim ⇒