Мистериозната смрт во Сопот: Професорката убиена зошто била сведок на судењето на љубовникот

Десанка Милановиќ (76) која на почетокот на февруари беше убиена во својата куќа во населбата Трешња кај Сопот, била сведок на судењето во кое својот близок познаник, а кои нејзини пријатели тврдат дека и бил љубовник, го обвинила дека пијан непримерно ја допирал малолетната ќерка, на која таа и држела приватни часови по математика. Ова го раскажа таткото на девојчето, Ратомор Гачевиќ, кого со ...

⇐ DailyСител ⇒