Мистериозната смрт на Десанка остави отворени прашања - сведочела па брутално е убиена

Десанка Милановиќ, 76-годишната жена од Србија чија што смрт е мистерија, на почетокот на месец февруари беше пронајдена мртва во својата куќа. Таа била сведок на судењето на еден близок познаник, за кој нејзините пријателки тврдат дека и бил љубовник. Десанка Милановиќ, 76-годишната жена од Србија чија што смрт е мистерија, на почетокот на месец февруари беше пронајдена мртва во ...

⇐ DailyMaxim ⇒