НЕ МИРИСА НА ДОБРО: Грците се потешко до работа!

Невработеноста во Грција повторно расте бидејќи во последното тримесечие на минатата година била на 23,6 отсто, за еден отсто повеќе отколку во претходниот квартал. Грчката статистичка служба соопштила денес дека во периодот октомври-декември имало околу 1,12 милиони невработени луѓе, додека во третото тромесечие се регистрирани невработени околу 1,09 милиони луѓе. Грција има највисока ...

⇐ DailyФактор ⇒