Место сонце и плажа во Грција беснее циклонот Медуза

На Халкидики беснее циклонот Медуза. Место сонце и плажа во Грција град, молњи и громови. Во поплавата на Торони се однесени над 20 автомобили и заглавени биле околу десетина туристи кои денес беа евакуирани од грчките органи На Халкидики беснее циклонот Медуза. Место сонце и плажа во Грција град, молњи и громови. Поплавени хотели и продавници. Поплавени подруми а улиците ...

⇐ DailyАлфа ТВ ⇒