Мајка и син загинаа од неплатени сметки за струја

М.М. (46) и нејзиниот 16-годишен син Д.М. загинаа од струен удар кога на нивната куќа во алексиначкото село Глоговица падна жица под напон. Трагедијата се случи во средата, а мајката настрадала во обид да му помогне на синот. Ранко Филиповиќ од соседното село Лужане вели дека добро го познавал семејството што го снајде несекојдневна трагедија. Пред еден месец им е исклучена струјата зашто немале ...

⇐ DailyРепублика ⇒