„Ла Република“: Албанија нова колевка на ИД

Дневниот весник „Ла Република“ под наслов „Тероризам, знамиња на ИД се веат во албанските села“ оценува дека Албанија е нова колевка на ИД. Дневниот весник „Ла Република“ под наслов „Тероризам, знамиња на ИД се веат во албанските села“ оценува дека Албанија е нова колевка на ИД. Весникот алармира за зголемената опасност од тероризмот во Албанија бидејќи е зголемен бројот на радикални исламисти во ...

⇐ DailyАлфа ТВ ⇒