Изетбеговиќ најавува ревизија на тужбата на БиХ против Србија

Стотина експерти и претставници на невладини органзиации и на властите од Босна и Херцеговина денеска го поддржаа поднесувањето барање до Меѓународниот суд за правда за ревизија на пресудата по тужба на БиХ против Србија за геноцид Стотина експерти и претставници на невладини органзиации и на властите од Босна и Херцеговина денеска го поддржаа поднесувањето барање до Меѓународниот ...

⇐ DailyАлфа ТВ ⇒