Истрага за смртта на малиот Раде од Козјак: Два месеци се чекаат резултатите од вештачењето

Основното јавно обвинителство во Лозница се уште не ги добило резултатите од стручното вештачење во случајот со смртта на Раденко Никодиновиќ (8) од Козјак иако пред речиси два месеци (23 јануари) се побарани од Судско медицинскиот одбор во Медицинскиот факултет во Нови Сад. Иако во наредбата се одредува вештачење на собраната документација, даден е рок од 15 дена, сепак се уште нема повратна ...

⇐ DailyСител ⇒