Die Welt: Русија цели дестабилизација во Србија

Европската унија веќе има доволно проблеми со Брекзит, популисти,Трамп и Турција, но зад сцената во Брисел се појавија нови главоболки за дипломатите кои се предизвикани од еден поинаков проблем, кој се повеќе излегува во преден план: точно на влезната врата на ЕУ, ескалираа тензии со полна сила, пишува во понеделникот, во коментирот на германскиот национален весник Die Welt. Во голем број земји ...

⇐ DailyМакфакс ⇒