Детали за незапаметената трагедија: Жената му варела кафе кога случајно ја застрелал право во срце

Во семејната куќа во Нови Пазар минатата ноќ се случи несекојдневна трагедија, кога В.П. (47) од ловечка пушка ненамерно ја застрела својата сопруга Д.П. (38). Имено, тој на својот пријател му ја покажувал новата пушка за лов, а неговата сопруга варела кафе во моментот кога случајно испукал куршум и ја погодил право во срце. -В.П на својот другар му го покаживал новиот нишан и малокалибарската ...

⇐ DailyСител ⇒