Цариниците рутински ги запреа поштенските комбиња – Знаеле дека носат сешто, но овој пат и најискусните се ФРАПИРАА!

Цариниците во четврток на 16 март 2017 година во една прилика на таканаречени длабоки контроли на патот Рашка – Краљево, во два случаи во возилата кои ги пренесуваат поштенските пакети, привремено задржаа 55 пакети, затоа што содржеле роба од трговски карактер, без обврзувачката документација, докази за потекло или поарди сомнение дека го повредуваат правото на интелектуална сопственост. Во ...

⇐ DailyРепортер ⇒