БиХ и Хрватска и понатаму со екстремно ниски температури

Босна и Хецеговина и Хрватска и понатаму се под снег, мраз и ниски температури. Босна и Хецеговина и Хрватска и понатаму се под снег, мраз и ниски температури. Училишниот распуст во Федерацијата Босна и Херцеговина продолжен е до 16 јануари, а издадени се и препораки за скратување на работното време каде што е можно. Во Босна и Херцеговина најстудено било во Прача, каде се ...

⇐ DailyАлфа ТВ ⇒