Барањата на албанската опозиција се апсурдни

Тој ја повика албанската опозиција да го прекине бојкотот на Парламентот, да не ги блокира правосудните реформи и да учествува на парламентарните избори закажани за 18 јуни Шефот на германската дипломатија Зигмар Габриел и порача на албанската опозиција, предводена од Демократската партија на Љуљзим Баша, дека протестите и нејзините барања за формирање техничка влада се апсурдни во период пред ...

⇐ DailyStart.mk ⇒