70 товарни возила заглавени меѓу Грција и Македонија поради лошите временски услови

Грчките полициски службеници не пропуштаат камиони на граница од македонска страна, поради лоши временски услови во Грција, па затоа на меѓуграничниот простор чекаат 70 товарни возила. Министерството за внатрешни работи извести дека во среда остварен е контакт помеѓу раководител на смена на полициската станица за граничен премин Богородиц со раководител на смена на граничен премин Евзони во врска ...

⇐ DailyТаратур ⇒