ВМРО-ДПМНЕ го прослави роденденот

Под слоганот „Единствени“, ВМРО-ДПМНЕ прексиноќа во Музејот на македонската револуционерна борба ги прослави 27-годишнината од формирањето како политичка партија и 124-годишнината од основањето на историското ВМРО.Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски, обраќајќи се пред присутните членови и активисти на партијата, пратеници и поранешни функционери од претходната владејачка гарнитура ...

⇐ DailyНова Македонија ⇒