Тревога во регионот

Државните институции најавуваат ново, уште пожестоко продолжение на бегалската криза за разлика од 2015 година. За можноста од почнување нова епизода на оваа криза во регионот последниве денови алармираа и европските безбедносни служби, медиумите од регионот и аналитичарите. Токму затоа Балканот, а со тоа и Македонија веќе неколку месеци превентивно се подготвуваат за справување со кризните ...

⇐ DailyНова Македонија ⇒