Се тресе „Алијансата“ на Зијадин Села

Прв послушност на Зијадин Села му откажа Весл Мемеди од НДП, оставка поднел претседавачот на Општина Струга од партијата на Села, Абдула Ќазимовски, а од Унитетити на Гзим Острени си заминал генералниот секретар Мухамед Исмалили Последните потреси во „Алијансата за Албанците“ наместо здружување во еден политички субјект, може да резултираат со распад на коалицијата. Првиот тест дали „Алијансата“ ...

⇐ DailyДневник ⇒