Судски совет ги разгледуваше приговорите зад затворени врати

Судскиот совет денеска одржа седница за разгледување и одлучување по поднесените барања за повторно оценување на работата на судиите - кандидати за претседатели, но зад затворени врати. Експретседателката и кандидат за претседател на Врховниот суд, Лидија Неделкова побара јавноста да присуствува на разгледувањето на приговорите од кандидатите за претседатели на судовите на денешната седница во ...

⇐ DailyНова Македонија ⇒