Столпчиња по цела Партизанска: Oд Порта Влае до Центар на велосипед

По булеварот Партизански одреди до крајот на оваа година ќе биде можно да се вози велосипед од Порта Влае до Центар непречено, без велосипедистот да се „удира“во некое возило, билборд, пешак или да се заниша од удар во дупка. Набрзо се очекува да почне проектот на градската власт за реконструкција и изградба на велоспедиски патеки по целата должина на булеварот Партизански одреди, информираат ...

⇐ DailyСкопје Инфо ⇒