Состанок за препораките на ГРЕКО во Министерството за правда

Во Министерството за правда денеска се одржа координативен состанок во врска со реализацијата на препораките на Групата на држави против корупција – ГРЕКО на Совет на Европа од Четвртиот круг на евалуација, на тема: „Спречување на корупцијата кај членовите на Собранието, судиите и јавните обвинители“.- Учесниците на состанокот информираа за преземените активности за понатамошна реализација на ...

⇐ DailyНова Македонија ⇒