Сончево и топло на првиот ден од пролетта

Want create site? With Free visual composer you can do it easy. Пролетта на северната хемисфера започна денеска во 11:20 часот. Во исто време на јужната хемисфера настапи есента. Првиот пролетен ден во Македонија ќе трае 12 часа и 5 минути. Сонцето изгрее во 5 часот и 39 минути, а ќе зајде во 17 часот и 44 минути. Во Македонија денеска ќе имаме претежно сончево и надпросечно топло време за овој ...

⇐ DailyТера ТВ ⇒