Се ситни бројот на работници во Општа болница - Кочани

10.01.2017 Здравствениот персонал во кочанската Општа болница деновиве го редуцира користењето на годишните одмори. И поради боледување на одредени здравствени работници болницата работи со намален број на персонал, вели Оливера Цимбаљевиќ, директор на ЈЗУ Општа болница - Кочани, која додава дека тимското работење е од исклучително значење во вакви услови. - Заради тоа што имаме намален број на ...

⇐ DailyКанал8 ⇒