СДСМ: Следува темелна ревизија на сите трошења на пари од граѓаните

СДСМ најави дека следува темелна ревизија на сите трошења на пари на граѓаните.- Следува период во кој новата Влада ќе ги преиспита сите задолжувања што ги направи досегашната власт изминативе години на крајно нетранспарентен начин, стои во реакција на СДСМ на изјавата на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски за средствата во Буџетот.Исто така, посочуваат од партијата, ќе биде спроведена и ...

⇐ DailyНова Македонија ⇒