Продолжение на конститутивната седница на Собранието

Собраниската конститутивна седница продолжува и денеска. Пратениците од ВМРО-ДПMНЕ и коалицијата, вчера во рамките на 15 продолжение на седницата главно преку реплики и контрареплики побараа од СДСМ да се откаже од платформата од Тирана, како и да се организираат брзи избори за излез од постојната криза. Од СДСМ и коалицијата, пак, се воздржаа од реплики и процердурални забелешки. Во репликите и ...

⇐ DailyТера ТВ ⇒