Понеделник е неработен ден, уште еден продолжен викенд

На праг ни е уште еден продолжен викенд. Понеделник Први Мај, Ден на трудот е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија. Согласно Законот за празници на Република Македонија ова се неработните денови за 2017 година кои ни останаа: За сите граѓани на РМ 1 Мај (понеделник), Ден на Трудот 24 Мај (среда), „Св. Кирил и Методиј“ Ден на сесловенските просветители 27 мај (сабота), првиот ден ...

⇐ DailyСкопје Инфо ⇒