Патот Соколарци - Врбица прооден, проблеми од снегот на делницата Соколарци - Жиганци

11.01.2017 Магистралните, регионалните и локалните патишта се проодни и сообраќајот се одвива во зимски отежнати услови, велат од Дирекцијата за заштита и спасување - Подрачно одделение Кочани. Дирекцијата за заштита и спасување реагира на барање само на локалните самоуправи доколку не можат сами да се справат со чистењето. Таква помош побарала општина Чешиново – Облешево за расчистување на ...

⇐ DailyКанал8 ⇒