Откажете се од платформата, за да добиете мандат

Очекувавме досега да биде осудена и отфрлена тиранската платформа која отвора прашања во Македонија. Досега тоа не е случај и се плашиме дека ова може да биде преседан што ќе го користат други држави да вршат притисок, како што се случува во последно време и во некои други земји, изјави вчера шефот на македонската држава, Ѓорге Иванов. На средбата во Будимпешта со својот унгарски колега Адер ...

⇐ DailyДневник ⇒