Мониторинг на мониторите за медиумите

Работата на Агенцијата за електронски комуникации (АЕК) и на Агенцијата за аудиовизуелни медиумски услуги (АВМУ) во наредните 15 месеци ќе биде следена преку проект на четири невладини организации. Овие две институции се одговорни, меѓу другите свои надлежности, за работата на медиумите.Во проектот ќе учествуваат Македонскиот центар за европско образование, Транспарентност Македонија, ...

⇐ DailyНова Македонија ⇒