Мали и големи

Минатата спортска година ја обележа Лестер, како симбол на изненадувањата, како пример за спортска бајка, како показател за спортска борба против гигантите, како уникатен модел на идеја, програма, но и пркос, секогаш раздвижувачкиот спортски инает. Уште тогаш многумина велеа дека ваква приказна се случи сега и којзнае кога повторно. Ваквите претпоставки се засилуваат и годинава, особено по новиот ...

⇐ DailyНова Македонија ⇒