ЛДП бара поништување на Договорот за новиот клинички центар

ЛДП бара институциите да го поништат Договорот за новиот клинички центар потпишан денеска, зашто со него, смета, се прекршени Уставот и законите.- Договорот, скандалозен и бескруполозен, е преседан во секој поглед, класично беззаконие и нова линија на поделба, зашто го потпиша лице кое не е ништо друго освен пратеник во новиот собраниски состав наведува ЛДП.Партијата прашува во кое својство ...

⇐ DailyНова Македонија ⇒