„Денес пред Дион сакаше да украде велосипед. За среќа минувачите му свикаа и си отиде. Но, го сликав за да сите знаат дека дечково краде велосипеди низ ...
| | веќе видена

На пригодна свеченост во Богота четиринаесет полициски кучиња вчера се испратени во пензија со медали и дипломи, откако неколку години биле вклучени во разни ...
| | веќе видена

Јове Стојановски од Бутел три дена копал во својот двор за да спаси маче кое паднало во септичка јама. Откако го слишнал беспомошното маче Јове почнал да копа ...
| | веќе видена