Конституирањето

Ако сѐ се одвива според досегашното темпо, денеска би требало да сведочиме на петнаесеттото продолжение на конститутивната седница на парламентот. И така речиси четири месеци. Вистина, не е премногу ако се имаат предвид искуствата со постизборни компликации во некои други земји за кои веќе е пишувано. Но ако се имаат предвид верувањата, според кои, Бог ја создал вселената, вклучувајќи ја и ...

⇐ DailyНова Македонија ⇒