Каква е состојбата на патиштата според ЈП Македонија пат?

Новите врнежи од снег во југозападниот регион на државата дополнителен проблем. Онаму каде што беше интервенирано, сега дел од патиштата повторно непроодни или тешко проодни. А еве што вели извештајот на Македонија пат. Сообраќајот на државните патишта се одвива тековно во зимски услови по претежно влажни коловози, со остатоци од снег на коловозот по интервенција на нашите дежурни екипи. Снег со ...

⇐ DailyТера ТВ ⇒