Годишна конференција на Македонска берза во Охрид

Политичката криза и неекономските фактори влијаат врз тргувањето на македонската берза. Странските нвеститори се се` помалку присутни, а пазарот се потпира на домашните инвеститори. Состојбата во првиот квартал од годинава е стабилна, но овој месец се чуствува успорена динамика, сметаат експерите. - „ Резултатите во берзанското тргување во првиот квартал од годинава се накратко следниве ...

⇐ DailyOhridnet ⇒