Само едно македонско семејство се обратило до конзулатот во Солун

Досега само едно семејство од Македонија кое било на летување во Торони, на вториот крак Ситонија на Халкидики се обратило до Конзулатот во Солун, по невремето проследено со дожд. Македонското Министерство за надворешни работи информира дека членовите на ова семејство не се наоѓаат во опасна и загрозувачка состојба.Од МНР исто така соопштија дека нема македонски државјани и меѓу евакуираните ...

⇐ DailyНова Македонија ⇒