Другарот Трамп и вистината

Кога новоизбраниот претседател Доналд Трамп ќе ја преземе функцијата на крајот од месецов, Американците ќе бидат длабоко поделени. Никогаш претходно инаугурацијата на еден американски претседател не била поздравена со толку пофалби од најстариот непријател на САД и со толку голема вознемиреност кај најблиските сојузници. Никогаш претходно еден американски претседател не бил избран со толку голема ...

⇐ DailyНова Македонија ⇒