„Другарот“ Трамп во руски хакери не верува?

Со голема доза политичка иронија, некогашниот еврокомесар за надворешна политика Крис Патен, во пресрет на скорашната промена на ВИП-станарите во белиот дом во Вашингтон, во статијата од „Проектот синдикејт“ ја изразува својата загриженост. Тој е загрижен не само за политичката судбина на новиот и сè уште неустоличен републикански претседател Доналд Трамп туку воопшто за судбината на ...

⇐ DailyНова Македонија ⇒