Како се чувствуваат жителите на Балканот

Во вчерашниот број на весникот објавивме истражување од Норвешкиот истражувачки совет и хрватската агенција ИПСОС за тоа како се чувствуваат жителите на балканските држави во врска со идејата за заедничко живеење. Паралелно со тоа беше претставена и идејата за формирање балканска царинска унија, која истовремено ја поддржува еврокомесарот Јоханес Хан и според која е замислено сите балкански земји ...

⇐ DailyНова Македонија ⇒