Чавков: Пратениците ќе имаат непречен пристап до парламентот

Сигурно е дека пратениците ќе имаат безбеден и непречен пристап во парламентот, изјави вчера Митко Чавков, директор на Бирото за јавна безбедност на МВР. Во пресрет на утрешното работење на пратениците во Собранието во рамките на координативната средба закажана од спикерот Трајко Вељаноски и најавените протести од граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“ тој потенцира дека полицијата ќе ...

⇐ DailyДневник ⇒