Булеварот Србија пробиен до „последна 24-ка“

Напредуваат градежните работи за продолжување и надградба на булеварот „Србија“ на потегот од кружниот тек кај цементарницата „Усје“ до улицата Христо Татарчев (поранешна Сава Ковачевиќ) во Кисела Вода. Проектот опфаќа пробивање на нов сегмент на булеварот во должина од околу 150 метри и нов кружен тек кај последната станица на автобуската линија бр. 24, но и проширување на веќе изградената ...

⇐ DailyСкопје Инфо ⇒